FACIALS

Bij MMOOI geloven we dat iedere huid anders is en daarom ook een andere aanpak verdient. Je zult merken dat geen behandeling gelijk is, we passen de behandeling helemaal op jouw huidtype en huidconditie aan.

Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is, of ben je al een tijdje niet bij ons geweest? Kies dan voor onze Meet MMOOI behandeling.

Wij geloven dat een goede behandeling begint bij een goede huidanalyse. Ook als je al een keer een huidanalyse hebt gehad kan het zijn dat je deze bij ons opnieuw krijgt. Je huid verandert namelijk continue door factoren zoals milleu, stress, voeding en nachtrust. Onze schoonheidsspecialistes baseren de behandeling op de informatie die jouw huid ons geeft.

Voor een optimaal en langdurig resultaat kunnen wij adviseren meerdere behandelingen achter elkaar te doen. Gebruik maken van een van onze aantrekkelijk geprijsde kuren is dan een goede optie.

Ben je al langer klant bij ons en/of gebruik je de producten van Dermalogica en Laviesage ter ondersteuning?

Neem dan ook eens een kijkje bij Huidverbetering

MEET MMOOI

Tijdens deze behandeling gaan we kijken welke behandeling of kuur voor jou het meest geschikt is. Meer informatie

PRO SKIN 60

Een uitgebreide 60-minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. Meer informatie

PRO SKIN 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Meer informatie

RELAX BEHANDELING

Een 60- minuten behandeling die gericht is op het ontspannen en voeden van de huid. Meer informatie

*Onze behandelingen zijn exclusief verven, harsen en epileren. Deze zijn wel bij te boeken.

webshop

Bij alles wat MMOOI te bieden heeft staat een professionele en persoonlijke werkwijze voorop. Onze huidspecialistes zijn getrainde Dermalogica en LavieSage-specialisten waardoor we huidverbetering, zowel door onze behandelingen als door het werken met deze hoogwaardige producten, kunnen verdiepen en tot een optimaal resultaat kunnen komen. Voor de continuering van het resultaat voor de huid en de huidverbetering, bieden wij uitstekende producten voor de huidverzorging thuis voor zowel gelaat, lichaam, handen en voeten.