SPECIALIST IN ONTHAREN MET SHR

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling zelfs geschikt voor dunnere, lichtere haren, rode haren en grijze haren. SHR is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van definitief ontharen en zelfs geschikt voor de donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR verwarmen we de haarfollikels met lagere warmte en hogere frequentie lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 90 procent.

GEEN LASER, GEEN IPL, MAAR SHR ONTHAREN!

Snelle pulsen door middel van de glijtechniek, geven veel lichtenergie in de huid én verwarming tot 40 graden, waardoor de stamcellen van de haarfollikel worden vernietigd. Alle andere weefsels blijven intact.

Heb je last van ongewenste haargroei, maar is ontharen met IPL niet geschikt voor je, omdat je geen donkere haren op een lichte huid hebt? Dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor een duurzame ontharing. De SHR is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht.

ONGEWENSTE HAARGROEI COMFORTABEL VERMINDEREN

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we ervoor dat de behandeling zeer goed te verdragen is. Er zijn geen bijwerkingen. Je kunt direct na de behandeling jouw dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heb je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. Tussen de behandelingen in, houden we een tijd aan van 4 tot 6 weken. Dit, omdat tijdens de behandeling niet alle haarfollikels ook inderdaad een haar produceren. Deze worden daarom dan op dat moment niet behandeld.

GRATIS INTAKE GESPREK

Bent je benieuwd naar deze techniek? Je kunt bij ons vrijblijvend een intake gesprek inplannen, onze specialist verteld graag over onze mogelijkheden.

WAAROM
MMOOI BEAUTY & WELLNESS

 • Dermalogica ambassador
 • Gediplomeerde specialisten
 • Meer dan 25 jaar behandelervaring
 • Vergoeding vanuit zorgverzekering
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Persoonlijk contact
 • Alles onder 1 dak gemak
 • Makkelijk te bereiken, gratis
  parkeergelegenheid
 • Rustige en discrete
  behandelruimtes