Brazilian Wax

De Brazilian wax komt, zoals de naam al zegt, uit Brazilië. Bij een Brazilian wax worden alle haren op de schaamstreek verwijderd, van de venusheuvel tot en met de anus.

Helaas ontdoen veel mensen zich nog van overbeharing door het scheren met een mesje, roodheid ontstekinkjes en ingegroeide haren zijn dan het gevolg. In tegenstelling tot scheren blijft het haar veel langer weg en wordt na verloop van tijd steeds minder en zachter. De huid voelt zacht en prettig aan. Eens geprobeerd wil je nooit meer anders.

Bij de meeste schoonheidssalons kunt u terecht om zich te laten harsen, maar niet alle schoonheidssalons zijn gespecialiseerd in een Brazilian wax. Onze wax specialist Mindy is opgeleid door een Braziliaanse dame, zij werkt met uiterste discretie en precisie en heeft het waxen van de intieme delen tot een delicate precisie verheven. Mindy werkt met de echte Braziliaanse suikerwax waardoor de meest gevoelige huid behandeld kan worden. Kom je voor het eerst, Mindy neemt rustig de tijd om je op je gemak te stellen en naar je wensen te informeren.

Over deze behandeling:

Duur: 30 minuten

Prijs: €29.50