Corona | update uit de salon

Lieve mensen,

Zoals u van ons gewend bent werken wij nog steeds volgens de corona regels en is er voor ons niets veranderd met ingang van de nieuwe maatregelen.

Onze salon regels:

* Wij blijven op afspraak werken, uw contactgegevens zijn bij ons bekend. Mochten deze niet volledig zijn, kunnen onze medewerkers om aanvullende gegevens vragen.
* Wij vragen u om uw handen bij aankomst te desinfecteren bij de daarvoor bestemde zuil gepositioneerd bij de ingang van MMOOI.
* Onze behandelruimtes worden na elke behandeling grondig gereinigd en gebruikt linnengoed wordt na elke behandeling verwisseld. De ruimtes zijn goed geventileerd.
* We plannen extra tijd tussen de behandelingen, waardoor er zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn.
* Medewerkers met corona gerelateerde klachten, worden getest en mogen weer werken als ze klachtenvrij zijn.
* Onze medewerkers werken met mondkapjes en handschoenen. Nu er een dringend advies uit is gegaan voor het dragen van een mondkapje vragen wij u, daar waar de behandeling het toelaat ook een mondkapje te dragen. ( heeft u geen mondkapje dan kunt u m in de salon aanschaffen)
* Tijdens openingstijden is het nog steeds mogelijk om uw producten op te halen, mocht u liever niet de deur uit gaan, kunnen we uw producten ook naar opsturen, of binnen Heerenveen langsbrengen. Onze medewerkers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Samen blijven we er tegenaan gaan!

Tot ziens, tot MMOOI