SHR Laserontharen

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling zelfs geschikt voor dunnere, lichtere haren, rode haren en grijze haren. SHR is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van definitief ontharen en zelfs geschikt voor de donkere huidtypes.

Bij het ontharen met SHR verwarmen we de haarfollikels met lagere warmte en hogere frequentie lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 90 procent.

GEEN LASER, GEEN IPL, MAAR SHR ONTHAREN!

Snelle pulsen door middel van de glijtechniek, geven veel lichtenergie in de huid én verwarming tot 40 graden, waardoor de stamcellen van de haarfollikel worden vernietigd. Alle andere weefsels blijven intact.

Heb je last van ongewenste haargroei, maar is ontharen met IPL niet geschikt voor je, omdat je geen donkere haren op een lichte huid hebt? Dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor een duurzame ontharing. De SHR is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht.

Over deze behandeling:

Duur: 15 minuten

Prijs: €35.00