PEDICURE EN VOETENSPA

In tegenstelling tot de rest van onze lichaamsverzorging, haar en huid, krijgen onze voeten weinig tot geen aandacht. Slecht zittend schoeisel, hoge hakken en veel wandelen kan tot klachten leiden.

Je voeten dragen je je hele leven, dus daar moet je zuinig op zijn, daarom zijn we bij MMOOI extra lief voor je voeten! Al onze voet behandelingen beginnen daarom altijd met een voetenbadje en scrubben van de voeten. Door goed voor je voeten te zorgen, zorg je ook goed voor jezelf.

PEDICURE

Duur 30-45 minuten 

Naarmate er meer verzorging nodig is, wordt de tijd en de prijs aangepast De behandeling bestaat uit, naast het voetenbadje, knippen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, kalknagels, likdoorns, behandelen van kloven, ingegroeide nagels, verzorgende voeten crème welke in gemasseerd wordt.

Indien gewenst en tegen meerprijs kunnen de nagels gelakt worden met nagellak of gellac.

VOETENSPA

Even tijd voor jezelf, heerlijk genieten van een warm voetbad en scrub. De nagels worden geknipt en geveild, de nagelriemen worden verzorgd. Indien gewenst worden de nagels voorzien van een kleurlak. Tot slot worden je voeten lekker gemasseerd met een verzorgende voetencrème.

VOETENSPA DELUXE

Even tijd voor jezelf, heerlijk genieten van een warm voetbad en scrub. De nagels worden geknipt en geveild, de nagelriemen worden verzorgd. Hierna volgt een paraffinebad. Tot slot worden je voeten lekker gemasseerd met een verzorgende voetencrème. Indien gewenst kunnen de nagels gelakt worden met nagellak.

webshop

Bij alles wat MMOOI te bieden heeft staat een professionele en persoonlijke werkwijze voorop. Onze huidspecialistes zijn getrainde Dermalogica en LavieSage-specialisten waardoor we huidverbetering, zowel door onze behandelingen als door het werken met deze hoogwaardige producten, kunnen verdiepen en tot een optimaal resultaat kunnen komen. Voor de continuering van het resultaat voor de huid en de huidverbetering, bieden wij uitstekende producten voor de huidverzorging thuis voor zowel gelaat, lichaam, handen en voeten.