Bruidsarrangement

Je mooiste dag met MMOOI Skin&Beauty 

Trouwen, je moet van alles regelen en dat levert natuurlijk de nodige stress op. Bibberig en vermoeid sta je straks verliefd naar je aanstaande man te kijken en stamelend komt het jawoord eruit.

Gelukkig zal jouw mooiste dag niet zo verlopen want jij gaat naar een van onze  bruidsarrangementen als een stralende bruid, met vernieuwde energie, je nieuwe leven als echtgenote tegemoet.

Bij MMOOI Skin & Beauty kan je kiezen uit meerdere arrangementen, van eenvoudig tot uitgebreid en luxueus. Ook je moeder, schoonmoeder of bruidsmeisjes kunnen betrokken worden bij het arrangement van jouw keuze.

Naast de aangeboden arrangementen kunnen wij alles aanpassen naar wens van de aanstaande bruid of bruidegom.

BRUIDEGOM

Als bruidegom heb je ook taken, niet alles komt op de verloofde aan!

En natuurlijk wil hij ook stralend en relaxed zijn bruid ontvangen. Speciaal voor hem hebben we het bruidegom arrangement ontwikkeld, niet teveel gedoe maar genoeg om de perfecte dag ontspannen te beleven. Vind je dit nog te veel, (of te weinig…) alles is aan te passen op jouw wensen.

* Bij alle arrangementen zijn losse elementen van onze prijslijst bij te boeken, om zo uw arrangement in te richten naar uw wens.

* Elke extra persoon voor make up en/of haar €45 per onderdeel

* Wij komen desgewenst op locatie maar rekenen dan €50 extra