Wenkbrauwen

Één blik zegt meer dan duizend woorden… Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Daarom zijn wij bij MMOOI beauty&wellness gespecialiseerd in het creëren van de mooiste wenkbrauwen!

Het stylen van de wenkbrauwen kan op verschillende manieren. Meestal worden wenkbrauwen standaard gepileerd maar niet bij MMOOI. Onze dames maken er een waar kunstwerk van! Naast het in vorm brengen van de wenkbrauw door middel van epileren en of harsen, kunnen we door middel van verven met wenkbrauwverf of met henna de wenkbrauw extra accentueren.

Onze permanent make up specialist Marian is sinds 25 jaar gespecialiseerd in het pigmenteren van wenkbrauwen op verschillende manieren waarbij naar jouw huid en gezichtsvorm wordt gekeken.

EPILEREN / HARSEN

Je wenkbrauwen worden vakkundig en strak in model gebracht door middel van epileren of harsen. Meestal gebruiken we een combinatie van deze twee methodes, zodat ook de fijnste haartjes worden meegenomen. Wil jouw tienerdochter gaan experimenteren met haar wenkbrauwen? Neem haar een eerste keer mee naar MMOOI, onze specialistes kunnen haar advies en tips en tricks geven.

WENKBRAUWEN VERVEN

Wij werken met de uitstekende wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil en Intensive. Beide soorten wenkbrauwverf zorgen voor een uitstekende dekking, en hebben 9 kleuren zodat wij altijd de perfecte kleur voor jou kunnen samenstellen.

Heb je een gevoelige huid en kan je daardoor niet tegen het verven van de wenkbrauwen? Dan is RefectoCil Sensitive voor jou een uitkomst! Deze vrij nieuwe en populaire wenkbrauwverf is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. RefectoCil Sensitive is volledig op plantaardige basis en wordt ontwikkeld door middel van de Developer Gel. Deze gel zorgt ervoor dat de verf niet in de haarzakjes trekt, maar om de haartjes heen. Dit voorkomt irritatie voor de gevoelige huid.

PERMANENTE MAKE UP

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. 

HENNA BROWS

Glance Wenkbrauw Henna is afkomstig uit Brazilie, waar het tot een van de populairste salonbehandelingen hoort!

Glance Wenkbrauw Henna geeft een prachtig vol resultaat, met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes. De gehele lijn bevat 6 tinten 100% natuurlijke henna. De henna is op poederbasis en zeer fijn zodat nauwkeurig werken vergemakkelijkt wordt. De inwerktijd is slechts 7 minuten, dat maakt het tot een ideale behandeling in de salon.

Henna Brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met Brow Henna krijg je namelijk hele strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. Het laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt. De verf blijft tot 6 weken in de haartjes zitten. Let op: een patch test is aan te raden, 48 uur voorafgaande aan de behandeling. Henna moet na de behandeling 24 uur droog blijven.