Spraytan

Hou jij ook van een lekkere bruine kleur, maar wil je niet de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken opzoeken?

Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief. Deze spraytan kleurt naar jouw huidskleur waardoor hij nooit oranje zal uitvallen en vervaagd geleidelijk. Voor ons geen zonnebank of languit in de zon, maar een gezonde natuurlijke bruine kleur!

Naast dat wij de spray professioneel voor je aan kunnen brengen kan je thuis ook zelf aan de slag. In de salon hebben wij de spray en andere prachtige producten van Marc Inbane voor thuisgebruik.

SPRAYTAN BEHANDELING

Hoe lang de spray tan blijft zitten, valt of staat met de voorbereiding en de conditie van je huid.

SOORTEN BEHANDELINGEN

Je kunt kiezen uit een volledige body spray tan of gedeelte van je lichaam. Wil je bijvoorbeeld voor je bruiloft, je decolleté, armen gelaat en rug alleen laten sprayen of wil je snel met bruine benen het terras op dan is het sprayen van de benen ook mogelijk. Met spray tan is veel mogelijk. Vraag onze specialist naar de mogelijk heden.

TIJDENS DE BEHANDELING

Het is altijd je eigen keuze wat je aan wil houden. Wil je een onderbroek, bh, bikini of een zwembroek aan dan kan dat gerust. Heb je liever geen strepen? Dan mag je ook naakt of topless zijn. Wil je geen bandjes zien maar voel je je niet prettig om je bh/bikinitop uit te doen? Geen probleem, je kan gewoon je bh/bikinitop aanhouden en de bandjes omlaag doen. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten, wij vertellen je precies welke houdingen aangenomen moeten worden.

VOORBEREIDING: SCRUBBEN

Het is belangrijk om je huid 24 uur voor de behandeling te scrubben. Hierdoor wordt de spray tan egaler en beter door de huid opgenomen. Wat wel belangrijk is, is om een olievrije scrub te gebruiken en geen body lotion. Wij adviseren daarom ook om een scrubhandschoen te gebruiken. Geen scrub in huis? Na het douchen kun je ook je huid stevig afdrogen, dit geeft een licht scrubbend effect.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling mag je 8 uren de huid niet nat maken. Dit houdt in niet douchen, sporten of andere activiteiten waardoor je gaat transpireren. Denk ook om het wassen van de handen. Na de 8 uren kun je alles weer doen zoals je gewend bent. Om nog langer te kunnen genieten van je kleurtje is het belangrijk om je huid in te smeren met een bodycreme.

WAT NEEM JE MEE?

We adviseren om (donkere) loszittende kleding mee te nemen. Hierdoor is de kans op strepen minimaal en kan de spray goed intrekken. Ook is het handig om slippers mee te nemen zodat de voeten ook egaal bruin worden. Kom zonder make-up, crémes (gezicht/lichaam) en deodorant.

THUIS VERZORGING

Om thuis nog langer te genieten van je  bruine teint, hebben wij verschillende producten van Marc Inbane voor thuisgebruik.

• Scrub ter voorbereiding van je spray tan
• Tanning drops, een paar drupjes toevoegen aan je Dermalogica dagcreme voor een stralende teint
• Spray tan voor thuisgebruik
• Mousse voor thuisgebruik
• Glove of brush voor het egaal aanbrengen van je spray of mousse
• Tinted moisturizer