Voetenspa

In tegenstelling tot de rest van onze lichaamsverzorging, haar en huid, krijgen onze voeten weinig tot geen aandacht. Slecht zittend schoeisel, hoge hakken en veel wandelen kan tot klachten leiden.

Je voeten dragen je je hele leven, dus daar moet je zuinig op zijn, daarom zijn we bij MMOOI extra lief voor je voeten! Al onze voet behandelingen beginnen daarom altijd met een voetenbadje en scrubben van de voeten. Door goed voor je voeten te zorgen, zorg je ook goed voor jezelf.

LET OP: EEN VOETENSPA IS GÉÉN PEDICURE.

MOMENTEEL HEBBEN WE EEN KLANTENSTOP VOOR DE PEDICURES. 

PEDICURE

 Momenteel hebben wij een klantenstop op de pedicures, het is dus niet mogelijk om een pedicurebehandeling te boeken. Wel bent u bij ons welkom voor een voetenspa. LET OP! Hierin behandelen wij geen likdoorns, ingegroeide nagels etc. 

VOETENSPA

Even tijd voor jezelf, heerlijk genieten van een warm voetbad en scrub. De nagels worden geknipt en geveild, de nagelriemen worden verzorgd. Indien gewenst worden de nagels voorzien van een kleurlak. Tot slot worden je voeten lekker gemasseerd met een verzorgende voetencrème.

VOETENSPA DELUXE

Even tijd voor jezelf, heerlijk genieten van een warm voetbad en scrub. De nagels worden geknipt en geveild, de nagelriemen worden verzorgd. Hierna volgt een paraffinebad. Tot slot worden je voeten lekker gemasseerd met een verzorgende voetencrème. Indien gewenst kunnen de nagels gelakt worden met nagellak.