Transformage bindweefselmassage

Bindweefselmassage is op het moment enorm populair! Het is een effectieve methode om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren en het vermindert zichtbaar lijntjes, rimpels en verslapping.

Het geeft je huid een boost, een gezonde teint en een stralende glans. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en zijn dieper in de materie gedoken. Zo kwamen we uit bij de TransformageMassage.

De TransformageMassage is een uitgebreide bindweefselmassage, gestoeld op drie geweldige huidverbeteringstechnieken die in 5 fasen worden toegepast:

Face Mapping

We starten de behandeling met onze FaceMapping, een beproefde methode om de huid per zone in kaart te brengen. Daarna de dubbele reiniging. Het aanbrengen van een geconcentreerd IONActive serum.

Lymfedrainage

Nu starten we met de Lymfedrainage. Dit is de eerste fase van de TransformageMassage. Tijdens de lymfedrainage geven we het lymfesysteem een boost. Het lymfesysteem is essentieel voor de afvoering van afvalstoffen. Tijdens het bindweefselen komen er veel afvalstoffen vrij. De lymfedrainage is een zachte, zeer ontspannende massage.

Deep tissue pressure

Na de lymfedrainage gaan we verder met de Deep Tissue Pressure. Dit is een techniek om de verklevingen in het bindweefsel los te maken en de aanmaak van collageen, elastine en zelfs tot op zekere hoogte botaanmaak te stimuleren. De DeepTissue Pressure is een prettige druk massage die met kracht uitgevoerd wordt. Deze massage wordt doorgaans als prettig maar intens ervaren.

Cupping

De laatste techniek die in deze massage aan bod komt is het cuppen. Bij cupping werken we met glazen buisjes die de huid vacuüm zuigen. Door middel van lichte druk, gematigde druk en stevige druk kunnen onze specialisten bepalen waar ze de cupping voor gebruiken. Zo kunnen we met lichte druk op de vascularisatie van de huid werken, het stimuleren van de doorbloeding, en met de stevige druk meerdere huidlagen optillen en verschuiven (bindweefsel).

Afsluiting

Afsluitend gebruiken we nogmaals de Lymfedrainage, niet alleen om de losgekomen afvalstoffen af te voeren, maar ook om de huid te kalmeren en te ontspannen. Daarna brengen we de geschikte dag/nachtverzorging aan (Dermal Layering) en ontvangt u een uitgebreid productadvies voor thuis. Voor een optimaal en langduren resultaat kunnen wij adviseren meerdere behandelingen achter elkaar te ondergaan. Gebruik maken van onze aantrekkelijk geprijsde kuren is dan een goede optie.