Wimpers

Verven

Door het verven van de wimpers kun je de ogen meer accentueren. Wimpers zijn een opvallend onderdeel van het gezicht. Het is daarom ook belangrijk dat deze er goed en verzorgd uitzien. De wimpers hebben daarnaast de juiste verzorging en styling nodig. Wij werken met de kwaliteits producten van RefectoCil.

Een gevoelige huid? Gebruik RefectoCil Sensitive! Deze vrij nieuwe en populaire wimperverf is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. RefectoCil Sensitive is volledig op plantaardige basis en wordt ontwikkeld door middel van de Developer Gel. Deze gel zorgt ervoor dat de verf niet in de haarzakjes trekt, maar om de haartjes heen. Dit voorkomt irritatie voor de gevoelige huid. De Sensitive lijn van RefectoCil is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, donkerbruin, middenbruin en lichtbruin.

WIMPERS liften | Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de wimpers liften en krullen zonder het gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. Wij werken met silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. Lash Volume Lift zal voor extra volume van de wimpers zorgen door keratine, collageen en vitamine E. Lash Lifting is geschikt voor zowel korte, middellange als lange wimpers. Als finishing touch verven we je wimpers voor een perfecte, maar natuurlijke, look!

Voordelen Lash Lifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar – U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling – Ogen lijken groter – Geeft een natuurlijke uitstraling – Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen – Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Je wordt verzocht zonder oog make-up te komen. De wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden, wij adviseren ook de eerste 24 uur nog geen mascara te gebruiken.

WAAROM VERVEN OF LIFTEN?

Door het verven en/of liften van je wimpers kun je je ogen extra accentueren. Er zijn verschillende redenen waarom het verven van je wimpers interessant zou kunnen zijn, zoals wanneer je:

  • Een lichte kleur wimper hebt: wanneer je een lichte kleur wimper hebt van nature, heb je zonder mascara veel minder sprekende ogen. Als je je wimpers hebt geverfd heb je ook zonder je mascara op een mooie, donkere blik. Maar het is ook een hele fijne basis voor als je je mascara wel aanbrengt. Vaak zie je namelijk bij blonde wimpers dat de aanzet moeilijk donker te krijgen is met mascara, waardoor je vaak een lichter randje blijft zien.
  • Allergie: als je ogen geen make-up en/of mascara kan verdragen creëer je met het verven en/of liften van je wimpers toch mooie donkere wimpers.
  • Vakantie: op vakantie draagt de gemiddelde vrouw veel minder make-up, en dus ook minder mascara. Denk aan het uitlopen van je mascara als je gaat zwemmen, of het irriteren van je ogen na het opbrengen van je zonnebrandcrème. Dat zijn al twee grote redenen om je mascara over te slaan in de ochtend. Maar juist op vakantie worden er altijd foto’s gemaakt en wil je er goed uitzien, toch? Het is dan extra fijn als je wimpers geverfd en/of gelift zijn voordat je op vakantie gaat.
  • Slecht zicht: als je het lastig vindt om je mascara secuur aan te brengen wil je wellicht liever elke ochtend dit gevecht voorkomen. Je wimpers verven en/of liften is dan echte een verademing!
  • Uitlopende ogen: als je snel last hebt van het uitlopen van je mascara kan je dit erg onzeker maken. Het is niet mooi als je mascara altijd onder en boven je ogen zit. Het geeft een smoezelig effect, en dat is zonde.
  • Sporten: Ondanks je wellicht waterproof mascara kan gebruiken, is het toch veel lekkerder om zonder make-up op te kunnen sporten maar er toch nog goed uit te blijven zien!
  • Natural Look: wanneer je misschien niet van mascara houdt of een meer natuurlijke look wilt behouden.