ONTSTAAN

16 was ik en ik wist het zeker: ik word schoonheidsspecialist!


Helaas waren er toen nog geen reguliere opleidingen, dus kon ik mijn doel nog niet bereiken. Zorgen zit mij in het bloed, daarom heb ik toen gekozen voor de opleiding ziekenverzorgster.

Maar mijn pad wijzigde zich toen ik in een parfumerie annex schoonheidssalon kwam te werken, mijn passie is geboren! Het duurde nog even voor ik aan mijn zo gewenste opleiding kon beginnen. Met het behaalde diploma op zak ben ik thuis met mijn eerste salon begonnen. Na een aantal jaren op deze manier met plezier gewerkt te hebben, heb ik de stap naar een salon buitenshuis gedaan.

Intussen had Mara de opleiding nagelstyliste afgerond en was Mindy begonnen met de opleiding schoonheidsspecialist. Wat leuk om te zien dat mijn passie voor het vak overgenomen is door mijn beide dochters! Samen zijn we toen naar de volgende stap gegaan, eerst onder de naam MMOOI Beauty & Welless en nu als MMOOI Skin & Beauty. 

Nu zijn we alweer 10 jaar werkzaam op deze mooie sfeervolle plek, De Technische School, om te doen wat wij het allerliefste doen; zorgen voor jouw huid, handen en voeten.

Marian