Huidverbetering

ProCalm

Bij MMOOI bieden we de ProCalm-behandeling aan, gericht op het kalmeren en verzachten van de gevoelige of beschadigde huid, ook ideaal voor huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem.

ProCalm 30 minuten | €55

Deze snelle, doeltreffende behandeling is perfect voor wie weinig tijd heeft. In slechts 30 minuten kalmeert ProCalm de huid, hydrateert intensief en biedt directe verlichting.

ProCalm 60 minuten | €90

De uitgebreide ProCalm-behandeling van 60 minuten biedt een diepere ervaring. Verschillende modules komen aan bod, waaronder lymfedrainage voor stimulatie van de afvoer van afvalstoffen. Hierbij kan optioneel gebruik worden gemaakt van apparatuur zoals LED, ultrasound of een koude hamer, afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Onze ervaren schoonheidsspecialisten, opgeleid tot huidspecialisten, passen deze behandelingen met zorg toe, zodat je de beste resultaten ervaart. Kies voor ProCalm en gun jezelf de rust en verzorging die je huid nodig heeft.

ProClear

Bij MMOOI presenteren we met trots onze ProClear-behandeling, speciaal ontworpen voor de onzuivere en onrustige huid. Met als doel ontstekingen te verminderen, te voorkomen en de poriestructuur te verbeteren, biedt ProClear de oplossing voor een heldere, gezonde huid.

ProClear 45 minuten | €55

Onze ProClear 45-minuten behandeling is gericht op acnebehandeling en omvat verschillende technieken, waaronder extracties. We maken gebruik van zuren peelings, zoals salicylzuur, om de huid diep te reinigen en onzuiverheden aan te pakken.

ProClear 60 minuten | €90

Voor een nog intensievere ervaring biedt de ProClear 60-minuten behandeling uitgebreidere peelings. Hierbij kunnen optioneel geavanceerde technologieën zoals LED-therapie en carboxytherapie worden toegepast, om de resultaten te optimaliseren.

Voor degenen die overwegen ProClear-behandelingen in te zetten, is het goed om te weten dat vergoeding voor acne mogelijk is via de zorgverzekering. Informeer bij jouw zorgverzekering of deze behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding. Wij staan klaar om je te begeleiden naar een heldere, gezonde huid met ProClear bij MMOOI.

ProBright

Bij MMOOI hebben we ProBright ontworpen met twee verschillende opties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past:

ProBright 30 minuten | €55

Wil je snel die stralende gloed? ProBright 30-minuten is ideaal voor jou. Deze behandeling is gericht op het verhelderen van de huid en het geven van een prachtige glow. Met sterke hydratatie en gebruik van peelings zoals glycolzuur en melkzuur, ervaar je in korte tijd een opvallende verbetering.

ProBright 60 minuten | €90

Voor een meer uitgebreide aanpak, kies je ProBright 60-minuten. Deze behandeling is specifiek ontworpen om oppervlakkige pigmentatie te verminderen en de huid een egaler uiterlijk te geven. Met de toevoeging van opties zoals LED-therapie, carboxytherapie, en hydrodermabrasie gaan we dieper in op het verminderen van pigmentvlekken voor een langdurig heldere teint.

Welke ProBright-behandeling je ook kiest, bij MMOOI streven we ernaar om jouw huid te laten stralen en te voldoen aan jouw unieke wensen. Ontdek de perfecte behandeling voor jouw huid bij MMOOI.

ProFirm

Ontdek bij MMOOI de ProFirm-behandeling, ontworpen om de huid preventief of correctief te verstevigen en een gezonde, stralende gloed te bevorderen, terwijl lijntjes en rimpels worden verminderd.

ProFirm 30 minuten | €55

Voor snelle resultaten in versteviging en glans is er ProFirm 30-minuten. Met peelings zoals glycolzuur, vitamine C en hydrodermabrasie richten we ons op het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes voor een jeugdige uitstraling.

ProFirm 60 minuten | €90

Ga voor een diepere anti-aging ervaring met ProFirm 60-minuten. Deze behandeling omvat geavanceerde technieken zoals radiofrequentie, carboxytherapie, bindweefselmassage en ultrasound. Hiermee richten we ons op het verstevigen van de huid op cellulair niveau, wat resulteert in een langdurig jeugdige uitstraling.

Kies ProFirm voor een doelgerichte aanpak van veroudering en ontdek de perfecte balans tussen preventieve en correctieve zorg. Bij MMOOI staan we klaar om jouw huidverstevigingsreis te personaliseren voor optimale resultaten.

ProNanoneedling

Bij MMOOI introduceren we met trots ProNanoneedling, een geavanceerde behandeling die zich richt op de diepe penetratie van speciale serums zonder enige downtime, maar met merkbaar resultaat.

ProNanoneedling | €100

Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde nanotechnologie om speciale serums diep in de huid te laten doordringen. In tegenstelling tot traditionele microneedling zijn de naalden minuscule, wat betekent dat er geen downtime is, maar wel indrukwekkende resultaten. ProNanoneedling is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve huidverjonging zonder onderbreking van hun dagelijkse activiteiten.

Ontdek de kracht van ProNanoneedling bij MMOOI, waar we streven naar optimale resultaten zonder concessies te doen aan jouw drukke levensstijl. Ervaar de diepe hydratatie en verjonging die deze behandeling te bieden heeft.

Pro Melano | €390

Ontdek de Melano Pro Dermalogica behandeling voor een stralende en egale huid! Deze geavanceerde behandeling is speciaal ontworpen om pigmentatieproblemen aan te pakken en een egale teint te bevorderen. Met behulp van krachtige ingrediënten zoals vitamine C en niacinamide, wordt de melanineproductie gereguleerd en worden donkere vlekken en verkleuringen verminderd. 

Onze ervaren huidspecialisten zullen een op maat gemaakt behandelplan voor je opstellen, waarbij de focus ligt op het verminderen van pigmentatie en het herstellen van een gezonde huidbalans. Laat je huid stralen met de Melano Pro Dermalogica behandeling en ervaar het verschil zelf!