Gezichtsbehandelingen

MEET MMOOI! | €75

KENNISMAKINGSBEHANDELING MET GRATIS Face Mapping®

Ben je benieuwd welk verhaal jou huid vertelt? Maak dan een afspraak voor onze kennismakingsbehandeling inclusief gratis Face Mapping® door een van onze Dermalogica huidexperts.

Relaxbehandeling | €75

Welkom bij onze Relaxbehandeling! Stap binnen in een oase van rust en verwennerij, waar we jouw welzijn centraal stellen. Onze behandeling omvat een zorgvuldige reiniging om je huid te verfrissen, gevolgd door een verkwikkende scrub om dode huidcellen te verwijderen en je huid te laten stralen. Daarna geniet je van een heerlijke massage die spanning en stress verlicht, gevolgd door een kalmerend masker om je huid te voeden en te hydrateren. Onze behandeling is ontworpen om je volledig te laten ontspannen en je focus te herstellen, zodat je weer vol energie de wereld tegemoet kunt treden. Laat ons voor je zorgen en ervaar de ultieme ontspanning die je verdient.

Pro Skin 30 | €45

Pro Skin 60 | € 75

Ontdek onze ProSkin Dermalogica behandeling, beschikbaar in zowel een 30-minuten als een 60-minuten sessie. Laat je huid stralen met een op maat gemaakte behandeling die is ontworpen om je te voorzien van de ultieme huidverzorging. Onze deskundige schoonheidsspecialisten zullen een grondige huidanalyse uitvoeren en vervolgens de behandeling aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huidtype en -conditie.

Geniet van een diepe reiniging, exfoliatie, en ontspannende massage om stress te verminderen en je huid te verjongen. Met behulp van hoogwaardige Dermalogica-producten wordt je huid gevoed, gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kies de behandeling die het beste bij je past en trakteer jezelf op een stralende, gezonde huid.